Wij zijn flink gevorderd en twee prachtige weken g - Reisverslag uit Weymouth, Verenigd Koninkrijk van Marianne Bree - WaarBenJij.nu Wij zijn flink gevorderd en twee prachtige weken g - Reisverslag uit Weymouth, Verenigd Koninkrijk van Marianne Bree - WaarBenJij.nu

Wij zijn flink gevorderd en twee prachtige weken g

Door: benenmarianne

Blijf op de hoogte en volg Marianne

06 Juli 2011 | Verenigd Koninkrijk, Weymouth

Hallo allemaal,

Vanaf het Isle of Man zijn wij via Ierland( Kilmore) naar de Isles of Scilly gezeild. Omdat dit een flink stuk was hebben wij twee keer een nacht doorgevaren. (dus 24 uur zeilen, 24 urr rust en weer 24 uur zeilen. Dat schiet lekker op en de beloning was 3 dagen Isles of Scilly met prachtig weer. Op St Mary hebben wij aan de mooring gelegen, de bijboot opgeblazen en heerlijk het hele eiland overgewandeld. Met mooi weer is het een echt paradijs. Met slecht weer moet je daar echt
niet zijn. De volgende stop was in het eveneens prachtige Dartmouth, waar wij Albert, Lucienne. Jr en Marion hebben en kids hebben ontmoet die toevallig die ochtend Dartmouth aandeden op weg naar Portugal. Heel leuk om even bij te praten en
ervaringen uit te wisselen. Gisteren om 12 uur zijn wij vervolgens naar Weymouth gevaren en op het juiste
moment Portland Bill gepasseerd. Dat kan maar op 2 momenten per daag omdat er een gevaarlijke race loopt van ruim 5 knopen. Die wil je niet tegen hebben. Vandaag en morgen wordt er storm verwacht dus wij vertrekken morgen of overmorgen. Doel is om eind volgende week weer in Volendam aan te komen. Marianne gaat dan met onze meiden aan de 4Daagse van Nijmegen meedoen. Het volgende avontuur dus. Ik ga lekker uitslapen en golfen.

Tot de volgende keer.

• 06 Juli 2011 - 17:35

Hans:

Zo zo, jullie zijn al weer een eind op dreef en denken al aan een thuiskomst en de 4-daagse. Maar......zo ver is het nog niet. Toch nog en lekker stukje varen en met name door de Straat van Dover. Kan toch nog wat spannende momenten opleveren, ofschoon ik denk dat jullie langzamerhand wel wat gewend zijn. Veel plezier nog en geniet er nog maar een weekje van.

Hartelijke groet,
    Hans & Erika

• 07 Juli 2011 - 19:08

Udo En Ans:

Hoi benenmarian
    Via Hans zijn wij nu ook opgenomen in jullie reisverslag.vorig jaar konden we alles vol spanning VOO gen maar dit jaar was er toch wel een grote leegte bij ons
    Dat os nu opgevuld
    Fantastisch reis beleven jullie en veel ca. weeheid klinkt door.
    Marian rust haar bene toch nog wel even thuis anders moet onze zoon zoveel masseren in Nijmegen.....
    Welkom thuis en goed thuisvaart

• 07 Juli 2011 - 19:16

Udo En Ans:

Ca weeheid moet zijn :dapperheid
    Mijn querybord kon mijn snelheid niet aan kennelijk
    Andere typefouten kunnen jullie mindfullness wel zelf herstellen,, toch?
    De hartelijkste groeten van Udo en ans

Marianne

Hallo allemaal, Nu we allebei met vervroegd pensioen zijn, gaan we ons avontuur beginnen met onze zeilboot de Chica Rica. Onze ligplaats is Volendam, en de komende maanden, als de wind ons gunstig gezind is, hopen wij in Zuid Bretagne aan te komen. Op deze pagina kunnen jullie meegenieten van ons wel en wee. We vinden het leuk als jullie reacties op deze website achterlaten! Groetjes, Ben en Marianne

Actief sinds 20 Juni 2010